Dr Magdalena Superson
Dietetyk kliniczny, absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Warszawie oraz Akademii Wychowania Fizycznego we Wrocławiu, gdzie uzyskała stopień doktora.
Specjalizuje się w redukcji masy ciała, w tym również u Pacjentów z problemami zdrowotnymi. Współautorka licznych publikacji naukowych. Uczestniczka ponad 30 kursów i szkoleń, podczas których stale podnosi swoje kompetencje.
Swoje wieloletnie doświadczenie zdobyła podczas licznych praktyk zawodowych m.in. w szpitalach, przedszkolach czy w Instytucie Żywności i Żywienia. Współpracowała z Ministerstwem Sportu i Turystyki, Polskim Związkiem Lekkiej Atletyki, Związkiem Piłki Ręcznej czy Kadrą Narodową Zapaśników. Konsultantka tekstów o tematyce żywieniowej do popularnych, ogólnopolskich czasopism parentingowych.
Do swoich Pacjentów podchodzi z ogromnym zaangażowaniem co przekłada się na skuteczność i osiągane przez nich efekty.